Hopp til hovedinnholdet

Hvilken språkreise skal jeg velge?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har veldig lyst til å dra på språkreise nå sommeren 2013. Jeg har tenkt litt på å dra Malta noen uker, men jeg lurer veldig på hvilken aktør jeg burde reise med? Har prøvd å søke litt rundt, men er usikker! Så jeg lurer på om dere har en aktør som har et veldig bra rykte på seg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

det er ikke så lett å velge mellom de ulike språkreisene, det finnes positive og negative erfaringer med dem alle. Det er ikke mulig for meg å anbefale en fremfor en annen, dessverre. Det beste rådet jeg kan gi deg, i tillegg til å søke etter erfaringer i blogger og lignende, er å sjekke nøyaktig hva det er du bestiller (undervisning, bosted, oppfølging, utflukter...), slik at det også er mulig å si fra hvis du mener at du ikke får det du har krav på.

 

I tillegg er det også mye opp til deg selv hva du får ut av en slik reise. Det kan være smart å forsøke å være mest sammen med ungdom fra andre land, så du får brukt språket. Respekter reglene både til språkskolen og en eventuell vertsfamilie, og pass godt på deg selv og medstudentene dine.

 

En språkreise kan være en fin måte å reise alene for første gang, med en del rammer rundt seg. Mange forteller om fantastiske opplevelser og nye venner. I artiklene nedenfor finner du en del tips og lenker til mer nyttig stoff om emnet.

 

Lykke til!

Vennlig hilsen

 

Eurodesk Norge 

www.eurodesk.no

www.facebook.com/EurodeskNorway

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Nyttig å vite om språkreise

Flere og flere ungdommer ønsker å komme seg ut i verden for å oppleve kultur, lære språk, eller for å få litt sol på kroppen. Her får du en guide om hva som er viktig å huske på.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise