Hopp til hovedinnholdet

Hva er nyttig/lurt å ha med seg til syden?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg skal snart på sydentur med familien. Det hadde vært veldig fint om dere kunne listet opp ting som er viktig / smart å ha med seg til syden :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så heldig du er som skal på ferie!

Jeg tipper det kommer til å være ganske varmt der, det kan du uansett sjekke før dundrar på yr.no eller tilsvarende værmelder på nett. 

 

Jeg ville forsøkt å pakke ganske lett. De fleste 'sydensteder' jeg har vært på har vært lite jålete. Derfor er det ikke noe vits i å ta med de fineste kjolene og høyeste skoene (om du har slikt). Men noen sommerkjoler, håndkle til stranden, bikini, solkrem (eller dere kan kjøpe der), shorts og noen topper. En litt finere bluse eller kjole til en eller flere kvelder dere skal feire noe eller pynte dere, kanskje?

 

Bøker er lurt å ta med, og kamera. Ellers er det bare å sette seg ned og skrive opp det du tenker du kan trenge, og se på det sammen med de du skal reise med.

 

Ønsker deg en flott tur!


Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forsikring på utenlandsreise

Skal du reise til utlandet må du sørge for at du har gyldig reiseforsikring. Les hvorfor det er viktig, og hvordan du skaffer deg det her.

Les mer

Søk om pass

Norsk pass (foto: ung.no)

Pass er eneste internasjonalt godkjente identifikasjonsbeviset vi har i Norge. Alle norske statsborgere som skal reise utenfor Norden må ha gyldig norsk pass ved inn- og utreise. Det gjelder også for barn og ungdom.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise