Hopp til hovedinnholdet

Kan læreren gi meg anmerking for å jobbe sent?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei! Vi har kappitel test på fredagen, men problemet er at jeg ikke er helt ferdig med kappitelet. Det jeg frykter er og få anmerkninger fordi læreren sa at hvis jeg ikke var ferdig med kappitelet ville jeg få anmerkning. Kan læreren gi meg anmerkning for og jobbe tregere en det læreren vil jeg skal? Det er ikke det at jeg ikke jobber i timene, jeg er bare saktere en de raskeste. Og mens jeg spørr er det moralsk riktig om jeg kan Være forelsket i en to år yngre en meg? PS hun er høy 1.68 og moden. Unnskyld for dårlig norsk skriving. Hilsen redd forelsket gutt.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du skriver at du lurer på om læreren din kan gi deg anmerking for å jobbe sent. Jeg tenker at det kan være lurt av deg å snakke med læreren din om dette. Du skal ha tilpasset opplæring, men kanskje læreren forventer mer av deg enn det du selv forventer og klare. Anbefaler at du tar dette opp med læreren din så raskt som mulig.

Du forteller at du er forelsket i en jente som er to år yngre enn deg. Det er fint og være forelsket. Tenker at det er helt greit å være forelsket i noen som er to år yngre. Du er 13 år og hun er 11-12 år. Det er greit. Samtidig så er det viktig å vise respekt og ikke presse noen som er yngre eller mer umoden enn en selv.

Legger ved artikler under svaret som du kan lese.

Ønsker deg lykke til.

 

Hilsen Helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Du har rett på tilpasset opplæring

skoleskilt (colourbox.com)

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser på? Eller kanskje du er blant dem som føler at du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra, for du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skole
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skole