Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har vi lov til å legge ut halvnakne bilder av oss selv på internett?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på noe.. Jeg og en venninne har vårt eget lille lokale ''modellbyrå'' (vi bare fotograferer andre og tar foto-oppdrag i nærområdet gratis).. Og vi har photoshoots med hverandre. Det vi lurer på er... Er det ulovelig for oss å ha photoshoots i undertøy/badetøy og legge ut på nett? For eksempel et bilde som vises fra toppen av hodet til ca. korsryggen hvor vi bare har bh'en på? For eksempel noe sånn her (bildet er funnet på google): http://s1.proxy05.twitpic.com/photos/large/380376015.jpg Evt. bare med ryggen til.. Eller er det uaktuelt? Venninna mi blir 17 i mars, og jeg blir 16 i februar.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer