Hei. 1. Jeg er en jente på 18 år, som har så veldig lyst å bytte etternavn. Kan man bytte til det etternavnet kjæresten har? MÅ vi melde fra til norsk lov at vi er forlovet / samboere? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hei. 1. Jeg er en jente på 18 år, som har så veldig lyst å bytte etternavn. Kan man bytte til det etternavnet kjæresten har? MÅ vi melde fra til norsk lov at vi er forlovet / samboere?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. 1. Jeg er en jente på 18 år, som har så veldig lyst å bytte etternavn. Kan man bytte til det etternavnet kjæresten har? Eller må man være forlovet for å kunne bytte til hans etternavn? 2. Jeg bor med familien til typen min, og han. Vi er forlovet på en muslimsk måte (jg er kristen, han er kurder). MÅ vi melde fra til norsk lov at vi er forlovet / samboere? VELDIG VIKTIG å ha svar på.... Hva slags grunner best å ha hvis man skal bytte etternavn? BØR vi melde fra at vi er forlovet / samboere, eller spiller det ingen rolle? Hilsen meg
account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer