Hopp til hovedinnholdet

Noen spørsmål til dere som svarer

Jente 18 år
 

Spørsmål

Heisan. Jeg skal spørre noe spørsmål? Alltid jeg har lurt på. 1: pleier dere ung å le hvis noen har skrevet morsomt spørsmål? 2 hvem står bak skjermen? Er det en lærer på skolen som skriver svaret? 3: når ble siden laget? 4: blir ikke dere lei å skriver samme svare som de andre spørsmåle dere får alltid. 5. Kan du si hvem du er dame eller man? Hahah. Men dere kjempe flinke å gjøre jobben sin får noen ganger bra svar og noen ganger ikke.. Forsatt videre .

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for tilbakemeldingen og takk for konstruktiv kritikk.

For å ta det siste først:
Vi har mer enn 100 personer som svarer på spørsmål, etter fagbakgrunn, på ung.no. Det kan lett bli at svarene blir litt variable. Men si gjerne ifra til oss om det er svar som er vonde å få, vi jobber alltiv med at dere skal få gode svar som kan gi dere råd til å gå videre i hjelpeapparatet.

1: pleier dere ung å le hvis noen har skrevet morsomt spørsmål?

Nei, det er veldig sjelden vi ler av spørsmålene. Vi vet altfor godt at det ligger noe bak alle spørsmålene, og vi tar alle på alvor.

2 hvem står bak skjermen?

Tenker du på hvem som svarer? Du kan se hvilke som svarer i denne artikkelen: www.ung.no/innlegg/2491_Hvem_svarer_p%C3%A5_sp%C3%B8rsm%C3%A5l_p%C3%A5_ung.no.html

3: når ble siden laget?
Vi startet opp i 2003.

4: blir ikke dere lei å skriver samme svare som de andre spørsmåle dere får alltid.

Vi vet at det er alltid flere ting som ligger bak. Overraskende nok er de fleste spørsmålene litt ulike, har litt sin egen vinkling. Vår jobb er å ta alle seriøst og på alvor.

5. Kan du si hvem du er dame eller man?

Vi kan ikke si det, men når man stiller spørsmål, har man alternativ på alder og kjønn,i noen tilfelelr vil det gjøre at vi kan gi et litt bedre svar.

Håper det var svar på spørsmåløene dine :)

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvem svarer på spørsmål på ung.no?

Hvem svarer på ung.no?

ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom, og vårt mål er å være der for deg som trenger hjelp og råd. For å klare det, har vi knyttet til oss en mengde dyktige folk i vårt fagpanel.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Ris og ros/ung.no
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om ris og ros/ung.no