Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor kan vi ikke kommentere på alle spørsmålene på ung.no?

Gutt 15 år
 

Spørsmål
Ja dette er egentlig et tema som ikke passer noe som helst sted på denne siden men den vinkler mest mot chat....så ja det ble tema. Og mitt spørsmål er: Hvorfor setter dere ikke oftere sån at folk kan kommentere. For noen steder kan man kommentere og si hva man selv synes og noen steder ikke. Så klart er det greit og ikke ha noe mulighet for å kommentere når det gjelder tema som sex osv (pga da kommer mange barnslige kommentarer osv). Men at på sånne spørsmål der noen spør om hjelp med (kan ikke komme på et eksempel) så kan også andre si hva de synes om saken og det kan bringe opp nye synspunkter osv. Så jeg bare sier at jeg synes dere burde begynne å la andre kommentere på ting oftere. For når jeg leser noen spørsmål og har så lyst til å kommentere og så ser jeg at det ikke går og kommentere på den...Da føler at jeg ikke får gjort noe og så driver jeg å plager meg over at jeg ikke får svart et bedre eller får legget til noe i det de som svarer på Ung.no svarer. Så bare sier at det hadde vært fint vis dere tenker litt over saken. mhv. chilin
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er et veldig godt innspill du kommer med, og fint at du vil hjelpe oss med å hjelpe andre! Vi prøver å åpne for kommentarer så mange steder som mulig, men er veldig forsiktige med å åpne for kommentarer der noen kan mobbe, komme med sårende/krenkende kommentarer eller komme med tips og råd som faktisk kan være uheldige og skadelige for den personen som spør. Det er ikke sikkert de som kommenterer alltid har den kunnskapen som skal til eller kjenner konsekvensene av tipsene de gir, selv om det sikkert er veldig godt ment.

De som svarer for oss er fagutdannede og har lest mye om det de svarer på. Det betyr ikke at andre ung.no-brukere kan komme med gode innspill slik du ønsker å gjøre, så derfor prøver vi i alle fall å åpne for slike kommentarer der vi føler det er trygt.

Flott at du engasjerer deg, så takk for det!

Hilsen ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Ris og ros/ung.no
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om ris og ros/ung.no


Quiz: Hva vet du om mobbing?

Kan slibrige tekstmeldinger med seksuelt innhold regnes som seksualisert trakassering?