Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg bare ignorere henne eller hva?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei, er en gutt på 18 år. Har mistet mye kontakten med vennene mine og alt endte opp med at jeg startet med å røyke marihuana med noen gamle bekjente. Jeg møtte da en jente, fantastisk og vakker. Mange sier hun ligger mye rundt, og viser seg at hun holder på med en jeg kjenner. Jeg tror også hun bruker meg for å få tak i stoff men er ikke helt sikker.. Har slitet mye med kjæreste og sånne ting før. Har en stor følelse på at jeg ikke har sosiale evner. Vet ikke om jeg bare skal ignorere hun eller hva jeg skal...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Hvis hun holder på med en du kjenner så er hun jo uansett opptatt akkurat nå. Hvis hun samtidig flørter med deg så ville jeg vært skeptisk. Da betyr det enten at hun ikke bryr seg så mye om han hun holder på med og ikke har respekt for forholdet deres, eller at hun bruker deg på en eller annen måte. Uansett tilfelle så vil jeg si at hun ikke er så veldig til å stole på. Hvis hun flørter med deg samtidig som hun holder på med en annen så kan du aldri være trygg på at hun ikke ville gjort det samme mot deg hvis det var deg hun holdt på med. 

Du må selv bestemme deg for hva du vil gjøre i forhold til denne jenta. Det høres jo ut som om du er litt usikker på henne og ikke stoler helt på henne, så da ville jeg i alle fall gått langsomt fram. Jeg kjenner ikke henne eller forholdet du har til henne, men om hun holder på med noen andre så bør du trå litt varsomt. Det er jo samtidig noen du kjenner, og du ønsker jo helt sikkert ikke å ødelegge for han. Jeg tror jeg ville ha ventet til jeg eventuelt fikk sjansen ved at det ble slutt mellom dem. Da kan du samtidig bruke litt tid på å se om du stoler på henne. Hvis du ikke skaffer stoff til henne så får du sett om hun fortsatt viser interesse for deg, eller om det bare var derfor hun tok kontakt. 

Ut ifra det du forteller høres det ut som om du kanskje selger stoff selv, og jeg vil bare advare deg mot følgene det kan få. Det er lurt å tenke litt over slike ting og ikke bare håpe på at det går bra. Bare det å bruke marihuana kan du bli straffet for. Les gjerne de artiklene jeg har lagt ved. Det er ikke for sent å få tilbake kontakten med vennene dine og komme deg ut av det miljøet. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Cannabis – hva er hasj og marihuana?

Cannabis (bildet er hentet fra www.colourbox.com).

Cannabis er det mest brukte illegale stoffet i Norge. Cannabis er samlebetegnelse på hasj, marihuana og cannabisolje. Les om hva som er forskjellen, og om stoffene THC og CBD som finnes i cannabis.

Les mer

- Bruker hasj

Hasj (colourbox.com)

Hva er straffen for å bli tatt i å røyke hasj? Har kjøpt og vil røyke bare en sneip cannabis, hva skjer, hvis det er første gangen? Får man bot, eller gjelder dette kun for besittelse? Er det en eller annen ekstra dom for å røyke det?

Les mer

- Selger hasj og andre narkotiske stoffer

Hasj (colourbox.com)

Hvor lang straff får man for besittelse av litt over en kilo hasj og salg av hundre gram av dette?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking