Hopp til hovedinnholdet

Har røyket hasj i 3-4 År i strekk, sluttet for en uke siden, men er trøtt fra mårra til kveld. Lure på kor lenge det vil vare?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Jeg har har røyket hasj i 3-4 År i strekk vær dag å slutta før ei uka sia men e trøtt fra mårra til kveld. Lure på kor lenge det vil vare?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Først av alt vil vi gratulere deg med det du har fått til! Når du slutter så tidlig som du har gjort, er det ingen fare for å pådra deg langvarige konsekvenser. I tillegg til dette har du en type livserfaring som ikke så mange andre på din alder har. Dette er noe du kan bruke i andre sammenhenger senere i livet.

Til ditt spørsmål. Ja, det er ikke uvanlig å bli temmelig trøtt etter du slutter med hasj. Det er gjerne slik at den første uka svetter du og har kanskje problemer med å sove, er irritabel og har litt dårlig apetitt. Etter dette vil du føle deg generelt mer trøtt (og kanskje uopplagt) i en periode. Det tar ikke så veldig lang tid før det går over. Folk er jo forskjellige, så vi kan ikke si på dagen hvor lang tid det tar for deg. Men, hvis du beregner et par tre uker, skal du nok se at du blir mer og mer opplagt etter det.

Om det er noe mer du lurer på eller bare har behov for å prate, er du velkommen til å skrive inn igjen, ringe oss eller chatte. Informasjon om åpningstider finner du på vår hjemmeside RUStelefonen.no.

Hilsen RUStelefonen 08588
www.rustelefonen.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

- Hvordan skal jeg klare å slutte med hasj?

Hasj (colourbox.com)

"Jeg vil, men klarer ikke å slutte med hasj. Jeg tok noen trekk fra en joint da jeg var 12, og så var jeg hekta. Nå er jeg 16 og når jeg ikke får meg noe så får jeg angst".

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Hasj
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om hasj