Hopp til hovedinnholdet

Lurer på hvor lenge lukten av hasj/cannabis/Marihuana sitter i klærneCa

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei! Var på en fest i helgen. Måtte etterhvert på do, men da jeg kom inn på doen stod to gutter der og røykte enten hasj/cannabis/marihuana. Jeg røykte ikke, men gikk fortsatt på do for å tisse. Til slutt satt lukten av røyken i hele leiligheten. Var i leiligheten i 30 minutter før vi gikk ut. Jeg er litt stresset ettersom jeg skal til militæret i Januar 2018. Lurer på hvor lenge lukten av hasj/cannabis/Marihuana sitter i klærne, evt. hår og caps, og om det er mulig å vaske det vekk. Bør jeg kaste klærne og skoene, eller blir jeg ikke kastet ut dersom hundene som sjekker meg kjenner lukten?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Cannabis kan luktes av hunder i temmelig lang tid etter at de har vært i røykfylte rom. Akkurat hvor lenge kan vi ikke anslå, men trolig lenge nok. Det er også forskjell på hvor dyktige hundene er.

Det at det lukter cannabis av klærne dine og at dette ev. bli oppdaget, er jo ikke noe bevis på at du bruker det. Men dersom det er hunder der og de reagerer på dette, vil du jo komme i søkelyset. Og det har du sikert lyst til å unngå. Enten kan du vaske klærne i meget varm vann, eller la være å bruke dem på moen. Det siste er vel det enkleste. 

Hilsen RUStelefonen 08588
www.rustelefonen.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Hasj
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om hasj