Hopp til hovedinnholdet

Kan cannabis endre en persons utseende?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Kan hasj eller cannabis endre en persons utseende? Som feks ansiktet. Isåfall, hva kan man gjøre for å forhindre fysiske endringer på kroppen?

Besvart 08.04.2019 12:16
 

Svar
Hei

Cannabis kan endre en persons utseende når hun/han er påvirket. Det gjelder i største grad øynene (som bli blankere, rødere og/eller litt hovne og sløve).

I tillegg kan det forandre personens adferd. Folk kan bli mer innadvendte og stille eller lattermilde og fleipete. Noen får også angst. Disse tingene er ikke selve utseende, men de kan endre inntrykket av en persons utseende. 

Når personen ikke er påvirket av cannabis, er utseende det samme som ellers. 

Litt info om uttrykkene "hasj" og "cannabis": Cannabis (sativa og indica) er planter som blant annet brukes til å fremstille hasj. Marihuana er toppskudd og blader fra disse plantene. Hasj er plantesaft fra cannabisplanten som er blandet med plantemateriale og presset til plater eller klumper. 

Hilsen RUStelefonen 915 08588
www.rustelefonen.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Cannabis – hva er hasj og marihuana?

Cannabis (bildet er hentet fra www.colourbox.com).

Cannabis er det mest brukte illegale stoffet i Norge. Cannabis er samlebetegnelse på hasj, marihuana og cannabisolje. Les om hva som er forskjellen, og om stoffene THC og CBD som finnes i cannabis.

Les mer

- Bruker hasj

Hasj (colourbox.com)

Hva er straffen for å bli tatt i å røyke hasj? Har kjøpt og vil røyke bare en sneip cannabis, hva skjer, hvis det er første gangen? Får man bot, eller gjelder dette kun for besittelse? Er det en eller annen ekstra dom for å røyke det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Hasj
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om hasj