Hopp til hovedinnholdet

Ungdom og rus

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Eg ar 14, tar alt Rusmidlar siden eg var 12. Mamma pappa pressar meg til å ta det. Mama er mer imot det men pappa han liker å se meg røyke hasj vær dag. Han klapper hver gang jeg gjør det og også ser på homofil porno høyt på Tv'en. Eg vil ikka bo langare her det er kaos. jeg r også despereat for hva eg kan gjøire.

Besvart 04.05.2019 09:04
 

Svar
Hei gutt 14 år.

Takk for at du skriver til ung.no.

Du beskriver at du blir presset av foreldrene dine til å ta rusmidler. Det er veldig forståelig at du opplever at det er kaos rundt deg og det er flott at du skriver hit om det. 


Det du beskriver er svært alvorlig og vi tenker at dette bør barneverntjenesten vite om. Alarmtelefonen for barn og unge kan hjelpe deg å komme i kontakt med barneverntjenesten der du bor. Ta gjerne kontakt med dem for å få hjelp. Her møter du voksne som kjenner til hvordan barneverntjenesten arbeider og hva de kan hjelpe med.


Hilsen Alarmtelefonen for barn og unge (116 111) i samarbeid med ung.no

Du kan ringe oss på telefonnummer 116 111. Erfarne vakter tar telefonen hver dag mellom 15:00 og 08:00. I helgene er linjene våre åpne hele tiden. Du velger selv om du vil være anonym.

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alarmtelefonen 116 111 for barn og unge

Alarmtelefonen 116111

Noen opplever dessverre omsorgssvikt, overgrep og vold hjemme. Er du en av dem eller kjenner du noen som lever under slike forhold? Ring Alarmtelefonen på 116 111 - de vil hjelpe deg. Ring selv om du er i tvil!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Barnevern
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om barnevern