Hopp til hovedinnholdet

Drømmer mye om å spise hasj og kokain

Jente 15 år
 

Spørsmål

Før pleide jeg å røyke masse cannabis, har sluttet og har ikke gjort det på endel månder. Men de siste tre måndene kanskje så har jeg drømt mye om å spise hasj og kokain, og lurer på hva det kan bety? I drømmene blir jeg veldig høy og går inn i min egwn hjerne på en måte. Synes det er litt vanskelig å drømme om siden det får meg til å savne følelsen om å være høy.

Besvart 16.08.2019 13:07
 

Svar
Hei

Dette er ganske interessant å høre om. Dersom du har brukt en del cannabis, er det egentlig ikke så veldig rart at du drømmer om det. Folk som har brukt en god del rusmidler, drømmer ofte om det i perioder etter at de har sluttet. Hvis drømmene gir deg en fin opplevelse, er det ikke noe problem. Det er ikke farlig å drømme om cannabis. Det er heller ikke forbudt. Det er ikke skadelig. Sånn sett er det mye bedre enn å røyke det.

Problemet er hvis det gir deg lyst på å røyke/spise cannabis. Det finnes ikke noe enkelt svar på hva du skal gjøre med savnet etter cannabis. Det kan hende drømmene er en vei til å bearbeide alle opplevelsene du har hatt med cannabis. Kanskje du må la det gå litt tid og se hvordan ting utvikler seg. 

Du har gjort et veldig god jobb siden du har slutte med cannabis. Det ville være litt synd å gi etter for det savnet nå som du er kommer så langt på vei. 

Når det gjelder kokain kan det hende du drømmer om det fordi du har hørt at det kan være spennende å ta kokain. Husk at kokain er et mye sterkere og farligere rusmiddel enn cannabis. Det er veldig lett å havne i problemer og avhengighet (psykisk) hvis du bruker kokain. Det er helt greit å drømme om det. Og det er heller ikke umulig at drømmene dine om kokain er bedre enn kokainrusen ville vært. 

Hvis du har lyst til å prate mer om drømmene dine, eller om kokain og cannabis, kan du gjerne kontakte oss i RUStelefonen - det er helt anonymt og trygt for deg å si hva du vil til oss. 

Hilsen RUStelefonen 915 08588
www.rustelefonen.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Rus: kontakttelefoner

Jente ser på mobilen sin (colourbox.com)

Hva kan du gjøre hvis du har et rusproblem? Eller en venn eller noen i familien sliter med det? Da er det hjelp å få.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Slutte med hasj/mariuana?

Hasj (colourbox.com)

Ønsker du å slutte med hasj/marihuana? Her får du gode råd. Det er mange som kan hjelpe deg og det ER mulig å slutte!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Rusmidler
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om rusmidler