Hopp til hovedinnholdet

Kan man bli ruset av passiv hasjrøyking

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei. Kan man bli ruset av passiv røyking av hasj? I helgen satt jeg på fanget til en gutt, mens han og flere røyket hasj på en tett veranda. Jeg klinte og hadde oral-sex med denne gutten. Det var også kokain på festen, og det kan godt hende at gutten også hadde inntatt dette stoffet. Følte meg selv ikke ruset. Følte meg oppegående hele tiden. Kan jeg ha vært påvirket av noen av de narkotiske stoffene?

Besvart 11.09.2019 13:23
 

Svar
Hei

Det skal svært mye til for å bli påvirket av passiv hasjrøyking. I ekstreme tilfeller, hvor man sitter i et tett rom med lite utlufting, og hvor det røykes mye, vil man kunne teste positivt på hasj (THC) i en kort periode. Om man blir ruspåvirket av det, er enda mer tvilsomt. Det som er mest sannsynlig, er at man blir kvalm eller får vondt i hodet av røyken og lukten.

Dere satt på en en veranda, og selv om det var tett der, så var det sannsynligvis nok luftgjennomstrømning til at det er ganske usannsynlig at du har fått i deg såpass med hasj. Du vil heller ikke få i deg rusmidler om du har sex med en som er ruset.
Hilsen RUStelefonen 915 08588
www.rustelefonen.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Cannabis – hva er hasj og marihuana?

Cannabis (bildet er hentet fra www.colourbox.com).

Cannabis er det mest brukte illegale stoffet i Norge. Cannabis er samlebetegnelse på hasj, marihuana og cannabisolje. Les om hva som er forskjellen, og om stoffene THC og CBD som finnes i cannabis.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Rusmidler
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om rusmidler