Vet militæret at jeg har gått på urinprøvekontrakt Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Vet militæret at jeg har gått på urinprøvekontrakt

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har snart vært på urinprøvekontroll i 1 år etter å ha blitt tatt for bruk av hasj, og jeg lurer på om jeg kan komme inn i forsvaret selv om jeg har blitt tatt for rus? Kan militæret se at jeg har vært på urinprøvekontroll, eller er greia med urinprøvekontroll at når det er ferdig, og du har gjennomført 100% at det ikke skal stå på noen av vandlene og at ingen skal kunne se det? Vet det er straffbart å lyve for militæret, men jeg har skikkelig lyst til å komme inn :/

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer