Amfetamin og Ritalin spyttprøve Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Amfetamin og Ritalin spyttprøve

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg prøver på nytt, da alle de andre spm mine ble avvist eller ilke kommer frem når jeg skriver koden. Som jeg kopierte og limte inn i kontaktlister. Så den er heller ikke feil. Men uansett jeg tok spyttprøve som de sender inn til analyse via lar. Og tok amfetamin, ritalin på fredag og litt lærsdsgs morgen kommer det til å slå ut 6 dager etterpå på en spyttprøve til analyse? Som de sender inn . Ikke sånn hurtigtest opplegg.? Keg har slt for mye som står for risiko om jeg blir tatt, tro meg har øært mi lekse.

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer