Fikk natt til søndag i meg store mengder alkohol og mdma Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Fikk natt til søndag i meg store mengder alkohol og mdma

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann, gutt på 18 år, fikk natt til søndag i meg store mengder alkohol og mdma, havnet i noe jeg ville kalt en psykose, personlig husker jeg ingen ting, men vennene mine beskrev meg som veldig forvirret og ikke klar over hvem jeg var, hvor jeg var og alt jeg sa hadde ingen sammenheng med noe. Jeg snakket til folk som ikke var der, og trykte på telefonen min selvom jeg ikke holdt noen telefon. Spørsmålet mitt nå er at etter 24 timer føler jeg meg ikke edru, og føler hode mitt er annerledes, lurer egt bare på om dette er helseskadelig? Blir denne merkelige følelsen borte? Og burde jeg kontakte lege eller vil dette «gå over». Om jeg hadde dratt til legen å sakt det, hadde de da sagt det videre til politiet?

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer