Hvordan får man livsgleden sin tilbake? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan får man livsgleden sin tilbake?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 17 år. Jeg har sliter veldig mye med deprisjon mens jeg bodde i et forsterhjem Jeg har nå byttet foster hjem hvor jeg teivea utrolig godt. Etter å ha bodd her et år så har jeg begynt å bli deprimert igjen. Jeg sliter med søv problemer og er konstant sliten. Dette har ført til at jeg har tatt forskjellige stoffer for å unngå smerten jeg får av å leve. I det forrige hjemmet mitt prøvde jeg å henge meg selv og ble sendt te bupa. Nå har jeg kjæreste som jeg elsker mer enn alt. Jeg føler meg fremdeles helt tom på inn siden. Hvordan får man livs gleden sin tilbake

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer