Hvor kan jeg og kjæresten min ha sex? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvor kan jeg og kjæresten min ha sex?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og kjæresten min hadde sykt deilig sex sammen i går! Han tok pikken sin inni meg og tok på meg i mens. Etter det sugde jeg han, og runket han. Han begynte å slikke meg etter det. Vi synes det var så deilig, at vi begynte å stønne ganske høyt. Da kom pappa inn, og så oss knulle! Dette var så flaut! Vi trodde ikke at foreldrene mine kom til å høre dette fordi jeg har rom i kjellerstua! Når pappa kom inn lurte han på hva i alle dager det var som skjedde...det var sååå kleint fordi han begynte å spørre om vi brukte kondom osv! Nå er jeg redd for å ha sex hjemme, men det er ingen andre steder vi kan være uten at foreldrene våre er hjemme. begge har lyst på sex, hva skal vi gjøre?!?!

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer