Har jeg fått tics av hasjkake? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Har jeg fått tics av hasjkake?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har prøvet å røyke hasj noen ganger før å mamma vet å om det men det er lenge siden. Men så har jeg smakt hasj kake å det er ikke så lenge siden, eller kanskje to måneder siden ellernosånt, men når jeg hadde spist det så ble jeg høy for første gang. Har aldri blitt høy før lism. Åså da skjalv jeg en stundt å sånnt men så fikk jeg også sånne helt plutselige « tix» vist du skjønner. Bare at foten min plutselig rørte seg fort å sånn. Å etter den gangen så har jeg fortsatt fått sånn «tix» i foten noen ganger helt ut av det blå å folk spør hvorfor jeg får det fordi de merker det noen ganger. Jeg tror jeg har fått det av hasjen men kommer det noen gang til å gå bort?

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer