Hopp til hovedinnholdet

Jeg og vennen min vil begynne å feste og drikke. Hva bør vi gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 16år, og jeg og min beste veninne har lyst til å begynner drikke. Vi snakker om det ca hver dag at vi vil på fest. Vi bor på et lite sted der alle går på fest omtrent. så vi føler at om vi ikke går på fest så mister vi vårt sosiale liv. i 10ende var ikke alkohol et tema men på vis ble det et stort tema. Vi prøver å snakke med folk for å komme oss med på fester, men det er ikke s lett å finne noen som ikke kjenner noen som kjenner foreldrene våre. Hva bør vi gjøre???

SVAR

Besvart 26.09.2019 09:31:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere, selge, eller gi alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

8 tips til før og under festen

I klassiske ungdomsfilmer finner vi hovedkarakterene som alle svermer rundt, som alle vil snakke med og som ikke minst alltid blir bedt på de store festene. Men, er det egentlig så enkelt som ”bare” å bli bedt?

Skrevet av Dina, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle