Hopp til hovedinnholdet

Er det slik at man er mer ærlig når man er brisen og full?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde en sommerflørt denne sommeren, og vi hadde også en veldig god tone utover skolestart. Men ettersom tiden gikk, så begynte vi sakte men sikkert å snakke mindre og mindre med sammen, og nå har vi ikke snakka på over en en måned. Men så har vi liksom heller aldri egt definert forholdet vårt. Jeg har den siste tiden følt at han bare har glemt meg helt, også har vi også hatt våre diskusjoner osv.. hvertfall, forrige fredag så begynte han å sende meg masse kyssemunner når han var på en fest, og jeg ble bare veldig usikker på hva jeg skulle tenke. Så spørsmålet mitt er egt: er det sånn at man er mer ærlig når man er brisen/full? Hah, vet at det kanskje høres litt sånn rart ut alt det her men jeg håper du skjønner hva jeg mener

SVAR

Besvart 07.10.2019 11:22:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle