Jeg hater å være same. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg hater å være same.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente fra kautokeino og jeg er same, men problemet er at jeg hater å være same. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. På skolen pleier vi noen ganger å gjøre sånne samiske ting, og det synd jeg er kjedelig. Jeg er ikke rasistisk eller noe, men jeg bare vil ikke være same. Går det ann å gjøre noe med det?? Jeg har sagt til mamma at jeg vil flytte, men da begynner jeg å tenke at på det nye stedet så må jeg sikkert si hvor jeg kommer fra, og jeg liker ikke det. En gang til: jeg er ikke rasistisk.

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer