Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for å legge på meg i jula

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er redd for å legge på meg i jula. Jeg har gym 2 ganger i uka som varer i 45min. Jeg Har en joggetur med veldig høy intensitet hver uke, men nå begynner det å bli så sykt kaldt ute!!! Den runda jeg løper bruker jeg ca 30-40min å gå, men når jeg jogger/løper bruker jeg 14min. Når jeg kommer hjem hiver jeg etter pusten i 5min så går jeg inn og slapper av. Et problem er at jeg liker å spille på dataen. er ikke avhengig, kan stoppe når jeg vil. Så etter skolen sitter jeg mye, men selv før jeg begynte å spille, så satt jeg jo i sofaen å så på serie uansett. Jeg er ca 164 høy og veier normalt 60-62 kg. Da jeg veide meg for ca 2 uker siden veide jeg 61,6 tror jeg og nå i dag med klær på 60,00.er det normalt? S i klær passe meg, men jeg må ha M fordi S er for kort på ermene. Bruker S i bukser, noen gangerM, men da er de litt store. har kommet lang i puberteten. Har sterke ben.

SVAR

Besvart 16.12.2016 13:49:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle