Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Syns hun har for store pupper

Jente 17 år
 

Spørsmål

Lurte på om du kunne gi meg noen starttips på hvordan jeg kan komme over kompleksene jeg har for puppene mine og bli i stand til å vise dem for kjæresten min. De er store, men rare og unaturlige i forhåld til kroppen. Jeg har tynne bein, XS i truser og flat mage, men altså gigant pupper. Størrelse kommer anpå merke, men den største jeg har og som passer meg best nå er i størrelse 65 J-Cup. Dessuten sitter de så høyt oppe og står rett ut i luften fremfor å henge eller gynge. Og brysvortene også er kjempeliten. Ariolan er bare 1cm, og likevel stikker brysvortene altid rett ut! Det er ikke det at jeg skjuler puppene mine, men med jenter unngår jeg kroppsnakk og har ikke noe spøkende tonen, og kjæresten min tar ingen initiativ, sikkert fordi han er redd jeg og andre skal tro at han er sammen med meg på grunn av puppene. Derfor har jeg lyst å ta første steg. Skal jeg bare spørre ham om hva han syns om puppene mine og om han har lyst å ta på dem? Hvordan liker gutter å se og ta på pupper?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss på Ung.no

Du beskriver deg selv som smal, men med store pupper. Du er usikker på om kjæresten din vil like puppene dine, og lurer på om det er greit å spørre ham direkte om det?

Det er vanlig at kroppen utvikler seg litt i utakt. Deler av kroppen blir tidligere ferdig enn andre deler. Slik sett er du helt normal. Mange vil nok betegne deg som heldig, siden puppene er store og "står rett ut", men i likhet med de aller fleste jenter på 17 år, så er det ting ved kroppen din du skulle ønske var annerledes.

Jeg tenker at det kan virke litt for direkte å spørre kjæresten om hva han syns om puppene dine tidlig i forholdet, men det er mulig at han syns det er helt greit. Det er ikke noe fasit-svar på det du spør om.

Han har blitt forelsket i deg, og i den du er. Det er stor sannsynlighet for at han syns både kroppen din og væremåten din er det beste som finnes. Ellers ville han valgt å bli sammen med noen andre.

Lykke til

 

 

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Tips for bedre selvfølelse og passe god selvtillit?

Gutt med armene i kors (colourbox.com)

Selvtillit er tro på det vi gjør og det vi får til. Selvfølelse er verdien man ser i seg selv, det å kjenne at man er glad i seg selv. Selvfølelse er også å stole på sine egne følelser og tåle å ta feil.

Her er noen enkle tips til hvordan du kan få bedre selvfølelse og passe god selvtillit.

Les mer

Jenter og puberteten

Jente i undertøy (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet