Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om jeg vil jobbe som dommer

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er 15 år og spiller innebandy. Jeg er vel en av de beste på laget, men ganske sjenert og liker ikke å være kaptein på grunn av oppmerksomheten. Nå har vi fått tilbud om å bli dommere for 10-11 åringer. Jeg har lyst på jobb, men synes det virker veldig skummelt og stressende. Har litt lyst på helgejobbing i butikk ellernoe. Setter pris på tips

Besvart 11.10.2018 18:02
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Jeg synes det er høres ut som en flott mulighet å være dommer i innebandy-kamper. Det er helt forståelig at du det kan virke skummelt, men det gjør nok de fleste jobber. I tillegg vil det jo være en jobb som handler om noe du er veldig god i. 

Jeg skjønner at det kan være fristende med en butikkjobb eller lignende, men disse jobbene kan være vanskelig å få. En mulighet er å prøve og være dommer i noen kamper og se hvordan dette går. Hvis du ikke liker det kan du jo i så fall slutte. Forhåpentligvis vil du jo synes at det er gøy og ønske å fortsette med det. Uansett har du ingenting å tape på og prøve. Du kan jo alltids søke deg en butikkjobb hvis du ikke trives:)

Selv om det er utrolig skummelt å gå utenfor komfortsonen, angrer man som oftest ikke. Det er lite som slår mestringsfølelsen etter at du har fått til noe du er redd for:) Gi det en sjanse og se hvordan det går.

Les gjerne gjennom artiklene under!

Lykke til:)

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Jobb og aldersgrenser

Jobber i kassa på butikk (colourbox.com)

Visste du at det er ulovlig å jobbe hvis du er under 13 år? Og at du som er ungdommer ikke skal ha en jobb som går ut over skolearbeidet?

Les mer

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Selvtillit og selvfølelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om selvtillit og selvfølelse