Lurer på hvordan bli venner igjen? Sliter med sjalusi. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Lurer på hvordan bli venner igjen? Sliter med sjalusi.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vil ikke fortelle spesifikt, så la oss bare bruke dansing som eksempel. Jeg startet på dans for et år siden og ble så utrolig godt kjent med danselæreren min, mer og mer for hver dag. Vi fikk så fint og sterkt vennskap, men for et par dager siden flyttet hun til helt på den andre siden av verden. Jeg savner henne så utrolig mye og klarer ikke å gå rundt med denne vonde savn følelsen hver eneste dag. Samtidig så har jeg blitt kjent med en jente der som virker utrolig herlig. La oss bare si at hun gjorde noe dumt og jeg sladrer på henne, og nå er vi ikke akkurat uvenner. Men hun verken snakker eller ser på meg. Hva kan jeg gjøre? Det hjelper IKKE å snakke om det. Jeg er også sjalu på at en annen venninne har så sterkt vennskap med henne. Hvordan kan jeg bli bedre? Hvordan kan jeg bli mer positiv?

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer