Hopp til hovedinnholdet

Jeg ommøblerer rommet mitt hele tiden, og blir aldri fornøyd...

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en 13 år jente som omublerer rommet mitt nesten hver måned. Jeg klarer aldri å bli fornøyd med rommet mitt. Etter at jeg har omublert rommet blir jeg fornøyd i ca 3-6 dager så blir jeg lei av rommet. Derfor omublerer jeg nesten hver måned. Hva skal jeg gjøre med det? Det er sdå slitsomt.

Besvart 11.01.2019 19:12
 

Svar
Hei

Så kjipt at denne ommøbleringen blir slitsom for deg. Mange ommøblerer rommet ganske ofte, kanskje særlig i ungdomstiden da man skal finne ut hva men liker og hvordan men vil ha det.

Mange har lyst til å endre på rommet for å få det mer spennende. Det er jo ikke noe problem i seg selv å endre på ting. Dette kan også være et utrykk for kreativitet, men dersom det blir slitsomt for deg så kan det jo være fint å snakke med noen for å forsøke å finne ut hva dette dreier seg om.

Dersom du ønsker hjelp er det lurt å først nakke med de hjemme. Du kan også snakke med helsesykepleier (helsesøster) på din skole. Kanskje handler det om noe annet enn ommøblering, men at du er urolig over noe annet?! Da kan det bli roligere for deg dersom du får snakket det ut :)

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Om selvfølelse og hva du kan gjøre for å bedre den

Gutt i en eng (colourbox.com)

Selvbildet og selvfølelsen påvirkes av mange forskjellige forhold. Når du vet mer om hva som påvirker selvfølelsen din, kan du også jobbe med å gjøre den bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Selvtillit og selvfølelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om selvtillit og selvfølelse