Hopp til hovedinnholdet

Har dårlig selvtillit, og gruer meg til skolen hver dag.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har helt forferdelig dårlig selvtillitt. Jeg suger på skolen, har bare 6 ordentlige venner, har masse kviser og svært stygt hår. Jeg har det så forferdelig med meg selv, men ingen tror det siden jeg virker så glad og smiler og ler hele tia. Jeg er så lei meg selv og har lyst til å bli en annen person. Jeg gruer meg til skolen hver dag pga blikkene, alle de andre kule folka og hvordan jeg ser ut. Jeg har et spesielt stort problem med at jeg blir sulten i 2. Time (3 timer etter frokost) og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller hva jeg skal spise for å få vekk rumlingen. Jeg har prøvd å spise en mellombar i friminuttet men jeg synes det er litt kleint. Jeg vet jeg er overfladisk og teit men jeg har så mye inni meg som jeg vil få ut. Jeg vet ikke om noe av dette ga mening men, spørsmålet er om jeg er bra nok og hva jeg kan spise som holder metthetsfølelsen. -Jente 13

SVAR

Besvart 15.10.2019 22:24:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle