Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er så selvkritisk

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er så selvkritisk, jeg hater kroppen min, fjeset mitt, personligheten min og ferdighetene mine. Føler meg alt for høy og tynn. jeg er så stygg. Personligheten min er forferdelig og kjedelig. Jeg kan ingenting og får dårlige karakterer på skolen. Hva skal jeg gjøre for å ikke være så ekstremt selvkritisk? Jeg har det ikke noe bra i det hele tatt, jeg har fått stygge kommentarer på kroppen min og fått fortalt at jeg er dum mange ganger. Jeg er så utrolig lei av dette og jeg kommer meg sjeldent på skolen pga dette. Jeg prøver alltid å ikke se meg selv i speilet og holder meg foran fjeset på skolen.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer