Hopp til hovedinnholdet

Gutter tenker bare på former, kan de ikke tenke på fjes og personlighet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tenker bare å få ut denne frustrasjonen til både dere og alle andre. Jeg syntest det er skikkelig teit at kropp må være det eneste som har noe å si nå til dags. Det skaper så mye usikkerhet både med jenter og gutter, men spesielt jenter fordi guttene sin definisjon av at en jente er Hannes type er at de må ha tynn mage og store pupper og stor rumpe. De tenker bare på former. Kan ikke de heller tenke på fjes og personlighet?! Blir så oppgitt. Det er faktisk ikke så enkelt, er aldri bra nokk for gutter uansett. Tenk på de som har lav forbrenning som sliter med å være overvektig eller de som har høy forbrenning som sliter med å være flat. Det med kropps press kan gå mye utover andre ting. Mange er usikker på seg selv. Jeg spesiellt går ute i offentligheten og er redd for at enda flere folk skal dømme meg for å være flat. Er ikke alltid det er så lett å trene på seg den perfekte kroppen. Tørr ikke å gå i joggebukse eller vanligbukse,Føler jeg bare kan ha på slengbukse, åågh blir sur!

SVAR

Besvart 20.01.2020 18:25:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle