Hopp til hovedinnholdet

Noen ganger føler jeg at kjæresten min enten går lei, eller at han ikke vil at jeg skal vere rundt han...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jente på 16 år her. Har et par spørsmål, så jeg er litt usikker på hvor jeg skal plassere meg ..
Jeg har en kjæreste på samme alder som er rett og slett helt utrolig! Elsker han over alt! Men noen ganger føler jeg at han enten går lei, eller at han ikke vil at jeg skal vere rundt han. Kanskje det bare er meg som innbiller meg ting. Jeg har fortalt han hva jeg føler, og han sier at det siste han gjør, er å bli lei meg. Han er så fantastisk, sier jeg er den peneste og søteste jenta osv, men jeg føler det er noe som mangler? Vi har sex og. Mindre nå enn før, for vi bestemte oss for å roe ned på sexen. Og det beste er; nå som vi har sex sjeldnere, får jeg orgasme! Jeg var jomfru når vi ble sammen og når vi først begynte å ha sex, kom jeg aldri. Han unnskyldte seg gang på gang og var skikkelig lei seg og gjorde alt som sto i hans makt for å få meg til å komme. For hver gang vi hadde sex, følte jeg at jeg kom nermere og nermere en orgasme, men en dag forsvann denne følelsen. Jeg ble skikkelig redd og usikker, så vi hadde ikke sex på en uke. Når vi deretter hadde sex igjen, kom jeg. Hva kan dette komme av? Er jeg unormal? Nå når vi har sex, kommer jeg, gang på gang. Serieorgasmer er fantastisk! Men det jeg syns er litt rart er at FØR, kom jeg aldri. NÅ får jeg til og med serieorgasmer! Hvorfor og hvordan?

Og .. Jeg er omtrent 1,80 m høy. Jeg veier 81,1 kg. Er jeg overvektig? Kjæresten min er 10-15 cm høyere enn meg og veier like mye, men allikevel er han tynn! Han sier jeg ikke er det minste feit eller tjukk, at jeg bare er perfekt. At han elsker meg som jeg er. Det er fantastisk å få høre, men jeg tror ikke helt på han? For jeg vet jeg er stor og kraftig, og jeg vet at andre syns det, men hver gang jeg nevner det for han blir han nesten sur og sier det samme; at jeg ikke er feit og at jeg bare er perfekt.

Og .. Han inkluderer meg i fremtidsplanene sine! Han sier til og med at han har en sparekonto bare for oss to når vi skal flytte sammen! Dette er jo bare helt utrolig og jeg liker at han sier slikt. Men tror du han kan virkelig mene det?

Jeg er ganske usikker på meg seelv og stiller mange lange rare spørsmål, men dette er noe jeg har sittet inne med helt siden vi ble sammen. Jeg føler han sier ting bare for å si det, sånn at jeg ikkje skal bli lei meg eller noe. For 3 mnd og 3 uker siden ble vi sammen. Denne tiden har vert den beste i hele mitt liv. Jeg stoler 110% på kjæresten min og ville aldri gjort noe som kunne såre ham. Jeg elsker han for den han er. <3

Og et siste spørsmål; Jeg er redd for å lærekjøre bil, men tør ikke si det til pappa! Pappa er skummel, for han blir lett sur. Han kan finne på å slå viss han blir sur nok. Som f.eks hvis jeg ikke har ryddet rommet. Da blir han veldig veldig sur. Hva skal jeg gjøre?

Håper du/dere tar dere/deg tid til å svare på dette laange spørsmålet, jeg trenger virkelig hjelp! På forhånd; TAKK ! :)
Mvh, j16

SVAR

Besvart 04.06.2008 09:19:11
account_circle