Hopp til hovedinnholdet

Missbrukt av "bestevennen"

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! jeg er ei jente på 16 år, som ikke har det så lett! da jeg var ca 10 år, ble jeg seksuelt utnyttet av en eldre mann, og har hatt traumer etter det! jeg har tenkt mye på det, og har lurt på om det er noe jeg kunne gjort for å å ha hindret det!

men nå, for omtrent en mnd. siden lå jeg med en gutt. han hadde vært bestevennen min i 3 år, og jeg hadde vært forelsket i ham i alle de 3 årene. vi hadde rotet litt noen ganger før. så begynte han å sende meldinger til meg, og fortalte at han ville ligge med meg og var seksuelt tiltrukket av meg. han hadde oppført seg dårlig mot meg før, og jeg sa til ham at jeg ikke ville gjøre det hvis han skulle begynne å oppføre seg slik igjen. da sa han at han ikke visste at han hadde oppført seg slik mot meg. og at han ihvertfall lovet å ikke gjøre det igjen. så jeg sa vi kansje kunne gjøre det.

jeg fortalte ham at jeg aldri hadde gjort det før, men jeg unngikk å fortelle ham om overgrepet som hadde skjedd årene før. jeg sa også til han at ejg var nervøs, og var litt redd for å ha sex med han. da sa han til meg at det ikke var noe å være redd for, og han hadde gjort det før, så jeg kunne stole på ham! han sa også at jeg ikke å trengte ¨å være redd for noe siden vi kjente hverandre så godt, og han virkelig var til og stole på! han nevnte også at han var litt nervøs!

og jeg, så forelsket som jeg var, gikk med på det til slutt. da avtalte vi at jeg skulle komme hjem til ham, og gjøre det der. jeg var nervøs og småredd hele veien dit!

etter vi hadde gjort det, lå vi å snakket litt om det, og det virket virkelig som en person som kom til å holde det tett. det var mye blod på det hvite lakenet.

jeg fortalte det kun til bestevenninnen min, og hun lovte og ikke fortelle om det til noen! men likevel, etter 2-3 dager visste alle det. da hadde denne såkalte "bestevennen" min tatt bilde av lakenet, og vist det til nesten hele trinnet, og han hadde satt ut rykter om at jeg hadde bare helt uten videre bare spurt om vi skulle pule.

nå vet sikkert halve byen det, og alle har kun hørt ryktene, og ikke den sanne historien. jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre! da jeg fikk høre at en kompis som ikke kjenner noen folk på det stedet jeg bor på hadde fått vite det, ble jeg så utrolig irritert. jeg ble utolig sint, og vanvittig lei meg! det var da selvmordstankene kom fram igjen. jeg har hatt det vanskelig mange ganger før i livet også..

så lurer jeg også på om det var min egen feil? skulle jeg latt være å stole på når han lovet at jeg kunne stole på ham? jeg vet ingenting lenger nå jeg.
jeg føler meg bare som ei jente som er ment for å bli brukt på den måten !...

Håper virkelig dere kan få svart eg. jeg er glad dere har en slik side. den hjelper mye når jeg, og elelrs alle andre, ikke tør/har noen andre å snakke med om vanskelige ting!

SVAR

Besvart 30.06.2008 12:57:20
account_circle