Hopp til hovedinnholdet

Hei, jente på snart 17 år. Jeg og kjæresten min har vært sammen i ca. 9 mnd og har et veldig godt sexliv. Har hoppet litt fram og tilbake med p-piller. Noen mulighet for å være gravid? Får vondt i magen av nye piller.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på snart 17 år. jeg og kjæresten min har vært sammen i ca. 9 mnd og har et veldig godt sex-liv. Tingen er at mens jeg var på ferie, så droppet jeg noen p-piller og hoppet litt frem og tilbake på grunn av at jeg ikke ville ha mensen når jeg kom hjem til han. Da jeg kom hjem hadde vi sex osv, og iløpet av den tiden hoppet jeg fremdeles litt frem og tilbake med p-pillene og sukkerpillene. jeg vet at det ikke er lurt, men jeg gjorde det.. Jeg dro til legen min og spurte om det kunne være noen fare for at jeg kunne være gravid, jeg ba om en angrepille, men han mente at det ikke var noe vits og han var ganske sikker på at jeg ikke var gravid. Men jeg er fremdeles veldig usikker, er det noen muligheter? Jeg har nå også byttet p-pille type, og har stadig smerter i magen, er det på grunn av at jeg må vende meg til de nye hormon-pillene?

Håper på svar så fort som mulig, og ps. det er ca. en uke siden jeg fikk nye piller. Mvh C.

SVAR

Besvart 13.08.2008 18:37:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Finn en prevensjon som passer for deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
account_circle