Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg glemme at det noen gang skjedde? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 14 snart 15 og var sammen med en som var 16, når vi var sammen i 3 uker så hadde vi sex og de gikk jo litt fort fram, etter det hat jeg ikke sett ham og han slo opp med meg 1 uke etter på melding så jeg har ikke sett han siden. Det har gått litt over 2 uker nå og det eneste jeg tenker på er at jeg mistet jomfrudommen til en som ikke brydde seg om meg. Han har bare ignorert meg. Siden han er 2 år eldre og sånn lurer jeg på hva jeg kan gjøre. Og det viktigte av alt, hvordan kan jeg glemme at det noen gang skjedde? Jeg går rundt å tenker på det hver dag og har en vondt følelse inni meg.

SVAR

Besvart 12.03.2015 12:02:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp hvis du er i tvil.

 

Les mer
account_circle