Hopp til hovedinnholdet

Når jeg har drukket, tenker jeg aldri på kondom. Lurer nå på om jeg kan være smittet med noe.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 16 år. Når jeg har drukket, tenker jeg aldri på kondom, selvfølgelig bare hvis jenta insisterer på at hun går på pillen, jeg glemmer alltid at kjønnsykdomer er utbredt og noe som ikke kan ramme meg. Altså, for en måneds tid siden hadde jeg sex med en eldre jente som har rykte på seg for å være lett på tråden. Og nå de siste par dagene har jeg kjent en svak, presiserer at den er svak, svie når jeg går på toalettet (gjelder bare for nummer 1). Jeg har ikke hatt sex med noen siden den gang, men har rotet med utallige og fått oralsex av to, så er ganske sikker på at den er hun jeg nevnte tidligere som ga meg denne eventuelle kjønnsykdommen.

Altså, jeg har lest gjennom mye av det du/dere har skrevet angående kjønnsykdommer og jeg føler at det store tidsgapet mellom akten og svien, pluss at det er en svak svie, tyder på at jeg ikke har noen sykdom. Men er det mulig at jeg har det? Og, kunne det vært noe annet? for eksempel av for mye onani eller å ha blitt slått til i underlivet, eller er det rett og slett noe som bare skjer til enhver tid?

SVAR

Besvart 13.09.2008 17:58:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
account_circle