Hopp til hovedinnholdet

Kysset med en jente. Dagen etter ble jeg syk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skal forklare kort. Kysset med en jente, sugde henne på brystet for 1sekund. Dagen etter ble jeg syk, fikk vondt i halsen og mist av matlyst. Så kom jeg på plutselig på tanken av HIV, som har forfulgt meg drit lenge. Syken varte i 2 dager, mens vondt i halsen varte i 1 uke til. Fikk pensilin og ble frisk etter 2-3 dager. Etter det har jeg lest litt på HIV og prøvd å overbevise meg at det ikke er det. Fordi jeg leser at akuttsymptomer kommer ca 1-6 uker etter smitte. Så tenkte jeg på noe annet, da jeg var på et såkalt spillsted hvor man leier PC. Jeg var der innom ganske mange ganger, etter noen dager fikk jeg plutselig en gratis brus, av sjefen der. Tenkte ikke noe over det så jeg drakk den. Det var en uke før jeg ble syk. Kan de ha tatt blod oppi brusen og kan ha smittet meg? Hørt at det ikke smitter via mat og vann, men er så driit redd for at jeg kan ha blitt smittet...
Etter hvert fikk jeg vondt i halsen igjen, 2uker etter dette, bare små vondt. Gikk over etter 3dager ca. Så igjen 5-6 uker senere fått små vondt i halsen. Så jeg lurer på om dette kan være symptomer for hiv. Da jeg først tenkte at jeg kunne ha blitt smittet, bare ignorerte jeg det. Men når det gikk en stund leste jeg litt om det. Men mye stemte ikke på symptomer. Har lest at hvis du får blod i deg kan du bli smittet, men ettersom det var ezymer i spyttet som svekket hiv viruset, trodde jeg ikke dette kunne gå. Er bare veldig redd, siden jeg har tenkt så mye på det. Vil helst ikke ta en legeskjekk fordi det er nok jeg som fantaserer litt. For det første, hvorfor ville en sjef på en spillbutikk smitte akkurat meg. Har mye fantasi tror jeg.
Har også blitt litt sliten i det siste, mens resten av meg er bra. Kanskje jeg som tror jeg har blitt mer sliten, jeg har litt uregelmessing søv ettersom jeg er en gutt på 18 år. Har aldri hatt samleie eller kysset før. Jeg vet jo at jeg kan har fått litt vondt i halsen av årstiden, siden det er ganske kaldt. Og det er jo mange andre faktorer for dette. Men vil bare spørre.

Så spørsmålet mitt er : Kan jeg bli smittet hvis det var blod i brusen? eller kan jeg blitt smittet av å kysse eller "sugd" på brystet til en jente. Hun var 16 år og veldig ordentlig jente.

Tusen Takk

SVAR

Besvart 10.10.2008 15:52:14
account_circle