Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at kjæresten min forventer at jeg vil ha sex som 14 åring

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Det var dumt at dere var borte i juletiden for det var en tid jeg virkelig trengte dere! :D Men jeg har likt en gutt hele 8.klasse og halve 9ende. For noen dager siden begynte han og vise litt interesse for meg og etter at vi hadde snakka en del spurte han meg om jeg ville bli sammen med han. Jeg svarte selfølgelig ja og vi snakka mere. Han er utrolig snill, og jeg har ganske dårlig selvtillit så jeg sende han bilder av hva jeg var missfornøyd meg og han sa at jeg var nydelig. Men så gikk det plutselig over til nudes. Jeg sendte ikke bilder av underlivet men puppene og rumpa siden jeg protesterte på at jeg ikke ville sende mere enn det. Jeg gjorde det fordi vi hadde nødt eller sandhet. Jeg angrer litt. Og han sier at han vil miste jomfrudommen sin, og jeg er redd for at han kanskje forventer for mye fordi jeg vil ikke ha samleie for første gang når vi begge er 14.

SVAR

Besvart 01.01.2017 21:22:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
account_circle