Hopp til hovedinnholdet

Jeg er lesbisk og er helt klar på min legning, men jeg tenner på Johnny Depp! Hva skjer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 19, litt maskulin av meg og jeg kom ut som lesbisk som 16 åring, etter å ha bare hatt romantisk og seksuell tiltrekkelse til jenter. Men så kom det da, som forvirrer meg. Johnny Depp. Det eneste mannlige vesen jeg har følt meg tiltrukket til. Han er en vakker mann.. på 53.. Jeg må vel bare være romantisk forelsket? Fordi jeg synest alle hans film roller er attraktive på alle slags måter, jeg fantaserer om han som segselv, Jack Sparrow og andre roller av ham seksuelt. MEN, en penis, mannekropp og menns romantiske tilværelse, er det ekleste vet. Men alikevel tenner jeg så sterkt på skuespilleren. Jeg føler meg veldig forvirra, fordi jeg identifiserer meg som lesbisk, fordi det er det jeg er, jeg har bare vært frivillig sammen med og hatt sex med jenter. Jeg får til og med orgasme mens jeg gjør jobben på henne uten stimulering på megselv. Kvinner er hva jeg elsker, kropp, femininitet og væremåte. Men hvorfor tenner jeg så veldig på Johnny Depp?

SVAR

Besvart 03.01.2017 11:09:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
account_circle