Hopp til hovedinnholdet

Hvordan jeg skal få til å oppnå orgasme av at han berører meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min gjorde noe intimt for første gang denne uken. Der jeg fikk han til å få orgasme med og bruke hånden osv. Men når han skulle prøve seg på meg med fingre og munn nedentil så kom jeg aldri. Han kunne prøve flere ganger uten at jeg kom en eneste gang. For han skjønner jeg at dette kan oppleves litt kleint at han ikke for det til, siden jeg er den første han har gjort noe intimt med... Derfor lurer jeg på hvordan jeg skal få til å opnå orgasme av at han berører meg?

SVAR

Besvart 04.03.2017 15:06:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex?

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

 

Les mer
account_circle