Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt sex med kjæresten min og vi brukte ikke kondom

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som har hatt sex, jeg og kjæresten brukte ikke en kondom og jeg er veldig redd for at jeg kan være gravid. Jeg har ikke hatt mensen på over 5 uker, og jeg pleier å få det hver 4.uke. Dette skjedde andre gangen vi hadde sex, første gangen begynte jeg å blø skikkelig mye, andre gangen begynte jeg ikke å blø i det hele tatt, er det unormalt å begynne å blø første gangen man har sex? Og jeg vil finne ut om jeg er gravid eller ikke, jeg har ikke lyst til å snakke med mot eller far og ikke helsesøster eller dra til helsestasjonen eller kjøpe en graviditetstest på butikken, hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 10.04.2017 10:55:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle