Hopp til hovedinnholdet

Han vil ikke ha kontakt med meg lenger, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung, forrige uke hadde jeg samleie med en fyr på 20, vi kjente hverandre ikke særlig godt men han var klar over alderen min. Etter hendelsen har han sluttet helt å svare og generelt snakke med meg. Jeg er ekstremt lei meg over dette med tanke på at jeg tror jeg fikk litt følelser for han i etterkant av hendelsen. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Kunne dere hjulpet meg med denne situasjonen? Hilsen trist og frustrert jente:(

SVAR

Besvart 15.05.2017 09:54:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle