Hopp til hovedinnholdet

Jeg min kjæreste har et hemmelig forhold, og vi blir opphisset av å gi ulike kjærtegn og oppmerksomhet til hverandre, uten at venner vet om dette. Ønsker tips til ulike ting vi kan gjøre i offentligheten uten at det blir åpenbart.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Dette er kanskje et litt rart spørsmål, men jeg og kjæresten min har et hemmelig forhold. Altså ingen vet at vi er mer enn venner. Det vi synes er litt spennende da er å ta på hverandre mens vi er med andre, men uten at andre merker det. For eksempel på skolen så går vi forbi hverandre i gangen, med andre til stede, også hender det han tar meg på rumpa veldig diskret. Sånne ting gjør meg ekstremt kåt og jeg vil gjøre det samme tilbake. En gang runket jeg han under bordet mens vi satt sammen med mange andre. Sånne ting gjør han, og meg, sinnsykt kåte og jeg bare gleder meg til vi kommer hjem fordi da vet jeg at vi kommer til å ha sex. Har dere noen tips til små ting jeg kan gjøre mot han eller noe ute i offentligheten uten at det skal være veldig åpenbart for andre? :) hadde også vært fint med litt tips på hvordan jeg kan gjøre han kåt uten å faktisk berøre han hvis dere skjønner.

SVAR

Besvart 25.05.2017 20:22:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
account_circle