Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg komme lettere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har vært sammen med kjæresten min i nesten et halvt år nå, og har enda ikke kommet når vi har hatt sex. Jeg og kjæresten min blir litt frustrert rundt dette. Jeg synes det kan være godt å ha sex men noen ganger synes jeg ikke det er sånn supergodt. hvordan kan jeg komme lettere? Har aldri kommet før heller så lurer på hvordan det føles, fordi kjæresten lurer på om det er lenge til jeg kommer men jeg vet ikke siden jeg ikke har opplevd det før

SVAR

Besvart 28.05.2017 16:21:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle