Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde mitt første samleie med en gutt her om dagen. Mamma og pappa vet ikke noe. Først så runka jeg han sånn at han kom. Etterpå vaska vi begge hendene. Han bytta underbukse også. Deretter hadde vi samleie. Kondomet var litt for lite for han. Vi sjekka etterpå at kondomet ikke hadde sprukket. Han kom ikke da vi hadde samleie. Er veldig stressa for at jeg kan ha blitt gravid. Jeg hadde mensen ca. 1 uke før samleiet, så det var nært eggløsningen. Er det stor sannsynlighet for at jeg er gravid? Nå føler jeg meg litt oppblåst. Er dette på grunn av graviditet eller bare pga. eggløsning? Hva gjør jeg hvis jeg er gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg mitt første samleie med en gutt her om dagen. Mamma og pappa vet ikke noe om at jeg var med gutten heller Først så runka jeg han sånn at han kom, vi spiste middag og begge vaska hendene. Han bytta underbukse også. Også hadde vi samleie, men kondomen var litt for liten for han. Vi skjekka at kondomen ikke hadde sprukket, og han kom ikke da vi hadde det. Er veldig stressa for at jeg er gravid, fordi hadde hatt mensen ca 1 uke før det, så hadde eggløsning. Er det stor sannsynlighet for at jeg er gravid? Nå føler jeg meg litt oppblåst, og litt større der jeg har eggløsning, Altsp på sidene. Er dette av graviditet skjer eller bare eggløsning?Hva gjør jeg hvis jeg er det? Takk på forhånd

SVAR

Besvart 30.05.2017 09:28:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
account_circle