Hopp til hovedinnholdet

Er det vanlig at mensen er forsinket etter første samleiet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei for 3 uke sia hadde venninna mi sex, de brukte kondom. no i ettertid har hun vært kvalm på morgenene, og mensen er 2 uker forsinket. vi tenker at hun er gravid, men med tanke på at de brukte kondom er vi ikke sikker. Han har ikke sagt noe om at det var hull i kondomen men vi vet jo ikke om det va det eller ikke. Vi vurderer og gå ned til helsestasjonen og spørre om en graviditetstest men lurer på om dette er normalt før vi går ned dit. så er det normalt at mensen blir forsinket etter første samleie?

SVAR

Besvart 31.05.2017 17:56:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
account_circle