Hopp til hovedinnholdet

Vi har sex ofte, men jeg blir aldri kåt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har alltid drømmt om en eldre kjæreste, og jeg fikk nylig en to år eldre gutt som jeg kan gjøre alt med. Vi er ikke kjærester å har låvet hverandre å ikke få for mange følelser. Vi har sex ofte, men jeg blir aldri kåt. Før når jeg var 12 var jeg kåt konstant, men i det siste året hat jeg aldri blitt kåt. Jeg går på bup fordi jeg har plager med depresjon og stress. Men jeg føler meg ikke deprimert eller stresset mer. Vi er ferdi med tentamen å alt, sommerferie er neste å det er ingenting som stresser meg. Jeg stresser ikke over at jeg ikke blir kåt, men de siste dagene har jeg bynnt å gjort det litt. Jeg har prøvd flere måter å onanere men funker ikke. Å jeg vil virkeli ha sex å være kåt.

SVAR

Besvart 09.06.2017 16:34:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle