Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kysse? Er det innafor å fortelle han at jeg ikke har kysset, hatt sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg lurer på en del ting for jeg har aldri vært i et forhold før, aldri kysset noen, aldri hatt sex eller noe. Plutselig møtte jeg en gutt jeg ble ekstremt forelsket i, og det virker som at han liker meg på samme måte. Men greia er at han prøvde å kysse meg etter vi hadde "holdt på" i sånn 2 dager. Og jeg sa "ikke enda". For jeg var ikke klar. Jeg aner ikke hvordan man kysser noen. Hva gjør man? Og er det innafor å fortelle han alt dette med at jeg aldri har kysset noen, hatt sex osv? Og hvordan er det første gang man har sex? Jeg føler meg klar for det, men aner ikke helt hvordan det er første gang

SVAR

Besvart 16.06.2017 16:23:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Kyss!

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle