Hopp til hovedinnholdet

Jeg har problemer med å bli kåt, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15 som har problemer med å bli kåt. Ja jeg har hørt om å "stimulere klitoris" åsånn og har prøvd det flere ganger, men ingenting skjer. Jeg får ikke den etterlengtede kåthetsfølelsen og begynner å bli litt redd for at jeg aldri kommer til å få det heller. Jeg har en kjæreste som er utrolig snill og som jeg er veldig glad i, men usikker på om jeg "tenner" på han. Tror jeg var kåt til tider i starten av puberteten, men da er det lenge siden jeg har følt på det å være kåt. Alle vennene mine snakker hele tiden om at de blir kåte osv.. Spørsmålene er da: er det noe galt med meg? Hva kan jeg gjøre for å bli skikkelig kåt?

SVAR

Besvart 14.06.2017 20:28:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
account_circle