Hopp til hovedinnholdet

Er det for tidlig å ha sex nå? Fordi vi føler ikke det. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung. Jeg er en jente på 13 som blir 14 snart. Jeg og en gutt jeg kjenner har lyst til å ha sex. Liksom for første gang, sammen. Vi er ikke kjærester men vil gjøre d fordi vi er begge veldig gira på hverandre. Meeeen, er d for tidlig å gjøre d nå? Fordi vi føler ikke d. Isåfall så vil vi ha sex i dusjen (ikke spørr hvorfor, haha) og vi lurer på om d er greit eller om d evt er større sjanse for at kondomen sklir av ellerno? Forresten jeg føler meg trygg på denne gutten og vi har tatt på hverandre før (ham fingret meg). Men er d for tidlig når man er snart 14 eller skal vi bare kjøre på?

SVAR

Besvart 17.06.2017 13:30:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
account_circle